Häckklippning Lessebo

LENZ TRÄDGÅRD – häckklippning Lessebo

Uppnå din drömträdgård genom Gräsklippning Trädgårdsskötsel Häckklippning

Vi erbjuder häckklippning i Lessebo och mycket mera. Välkommen till LENZ TRÄDGÅRD, din partner för trädgårdstjänster i Lessebo kommun. Med passion och erfarenhet hjälper vi dig att förverkliga dina trädgårdsdrömmar och skapa vackra utomhusmiljöer som berikar ditt liv. Oavsett om det handlar om små eller stora projekt är vi här för att göra din trädgård till det du drömmer om.

Kontakta oss redan idag för en offert för ditt projekt!

Häckklippning Lessebo

VILKA vi är

LENZ TRÄDGÅRD AB grundades 2023 och drivs av Thomas Lenz som alltid har haft ett stort intresse för att sköta om trädgården, odla olika sorters grönsaker och köra tunga maskiner. Vår ambition är att uppfylla just dina trädgårdsdrömmar, stora som små, och att hjälpa dig ha en enklare vardag.

Häckklippning Lessebo

Vad vi gör

Vi på Lenz Trädgård har visionen att skapa vackra och funktionella utomhusmiljöer som ger glädje och inspiration året runt. Vi kombinerar passion med professionalism för att leverera skräddarsydda lösningar till både företag och privatpersoner.

Häckklippning Lessebo

TJÄNSTER inom trädgård

Vi erbjuder ett brett utbud av trädgårdstjänster, allt från gräsklippning till höststädning av trädgården. Dessutom erbjuder vi företag hjälp med skötsel av deras grönytor. Vi strävar efter att skapa vackra och välskötta trädgårdar som ger glädje och inspiration året runt. Läs mer HÄR.

LENZ TRÄDGÅRD AB

BACKGATAN 7, 365 43 Kosta
076-321 35 36
Häckklippning Lessebo